elokuu 16, 2018

Sabine Vilponen järjestää sveitsinsaksan verkkokurssin ja lukupiirin Espoon Työväenopistossa

Sabine Vilponen järjestää sveitsinsaksan verkkokurssin ja lukupiirin Espoon Työväenopistossa

Sabine Vilponen opetti aikaisemmin sveitsinsaksaa Sveitsin ystävien tiloissa. Nyt hänen työtään jatkaa Andrea Kaufmann. Sabine opettaa sveitsinsaksaa Espoon Työväenopiston tiloissa (Omnia koulutus)

Sabina Vilponen toteaa, että on hauskaa käydä Sveitsissä ja vielä hauskempaa, jos jo osaa jonkin verran Schwiizertüütschiä.  Vilponen on saksan ja englannin kielen FM, joka on asunut yli 30 vuotta Sveitsissä. Hän puhuu hyvin myös suomea.

1 Sveitsinsaksa A1 Schweizerdeutsch online, 6 viikkoa / 33 € 25.9.–6.11. E181665
Kurssilla käytetään Zürichin sekä Itä-Sveitsin murteita. Edellytyksenä kurssille osallistumiseen on saksan kielen tyydyttävät perustaidot. Painopistealueet ovat sanasto, kuullun ymmärtäminen sekä puhuminen.
Verkkokurssilla opetellaan mm. seuraavat asiat: ääntäminen, tervehtiminen ja esittäytyminen, numerot ja kellonajat, ruoat ja juomat.

2 Saksa B2 Lesekreis 24 krt. / 48 t / 70 € + monistemaksu 6 €  E181530
Aika: ke 13.00–14.30 12.9.–12.12., 9.1.–3.4.
Paikka: Tapiola, Omnia Itätuulentie 1,

Lieben Sie Bücher und möchten gerne auch auf Deutsch lesen und diskutieren? In unserem neuen Lesekreis ist dies in geselliger Runde unter der Leitung einer deutschsprachigen Lehrerin nun möglich. Den Auftakt macht der Bestseller “Das grüne Seidentuch” von Marcella Maier, eine Familiensaga aus dem Engadin (Schweiz).

Jede Woche wird als Hausaufgabe ein Teil des aktuellen Buches gelesen. Im Kurs wird darüber diskutiert, und es werden weitere Hintergrundinformationen gegeben. Die Kursleiterin hat deutsche Literatur studiert und mehrjährige Erfahrung in der Leitung von Lesekreisen. Im Kurs wird gemeinsam entschieden, welches Buch als nächstes gelesen wird.

Ilmoittautuminen 25.5. alkaen: ilmonet.fi (kurssinumerolla) tai
Sabinen kautta sabine.vilponen@omnia.fi; puh. 040 1267 418

Lisää tietoa tästä