maaliskuu 13, 2014

Vuokrataan loma-asunto Wallisissa

Vuokrataan loma-asunto Wallisissa

Vuokraamme kodikasta vapaa-ajan asuntoamme Wallisin kantonissa lounaisessa Sveitsissä, paikassa: Salvan/Les Marécottes. Asunto sopii ympärivuotiseen käyttöön ja on hyvä tukikohta mm. hiihto- ja vaellusturisteille. Etäisyys Genevestä 140 km ja Zürichistä 220 km, joista molemmista on nopea moottoritie sekä rautatieyhteys perille kylään.

wallis

Asunnon alakerrassa ovat keittiö, ruokasali-olohuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja erillinen wc. Väljät majoitustilat kuudelle. Sijainti kylän keskustassa.

Lähialueella on paljon hyviä hiihtokeskuksia, mm. kylän oma hiihtokeskus Les Marécottes, Verbier, Grimentz, Ovronnaz, Portes du Soleil ja Chamonix. Hiihtokauden ulkopuolella on erinomaiset mahdollisuudet vaellusretkiin vuorilla. Lähikaupunkeja ovat Martigny (10 km), Sion (35 km) ja Montreux (50 km), joissa kaikissa mm. hyvää kulttuuritarjontaa ja paljon ostosmahdollisuuksia.

Vuokra 450 – 650 € viikko riippuen henkilömäärästä (2 – 6). Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Viikkoa lyhyemmät ja pidemmät vuokraukset onnistuvat varaustilanteen salliessa ja sovitaan joustavasti.

Lisätiedot: Jukka Jusslin +358 50 592 8660 jukka.jusslin(at)saunalahti.fi ja Leena Valkonen leena.valkonen(at)saunalahti.fi.