Uusi opas Sveitsin matkailijoille

Matterh

Sveitsin pinta-ala on vain n. 40 000 km2. Se sisältää kuitenkin valtavan määrän matkailukohteita. myswitzerland.com- nettisivuilta voit tutustua Grand Tour of Switzerland – reittiin ja valita kiertomatkasi lähtöpaikan. Erinomainen kuva- ja videoesittely kertoo matkareitillä olevista kohteista. Kiertomatkareitti tarjoaa sinulle 44 huippunähtävyyttä, 22 järveä, 11 Unescon maailmanperintökohdetta, 5 alppisolaa, 2 biosfäärialuetta, lauttamatkan ja retkiä reitin lähistön matkakohteisiin. Reitin kaupunkien ja kylien lisäksi matkalla voi tutustua maan eri osiin, kuten myös taide- sekä arkkitehtuurielämyksiin.
Valitsemasi reitin voit matkustaa autolla, moottoripyörällä tai ostamalla STS-alennuslipun junaan vaikka koko perheelle. Lisätietoa lipun hankinnasta ja hinnoista artikkelista “Sveitsin rautatieverkosto”. Grand Tour of Switzerland -kartta on jo myös myynnissä.
Voit ladata Family Trips App -ohjelman iPad, iPhone, Android Smartphones ja Windows 8 -laitteille, joissa voit ladata yli 1200 Family Trips kohdeideaa perhematkailuun. Englanninkielisen ohjelman hakutoiminnot toimivat iän, harrastusten, paikkakunnan, ajankohdan, sään ja monen muun kriteerin avulla.
Ennen matkalle lähtöä valittuja kohteita voi aina matkallakin täydentää mukana olevilla laitteilla.
Ilmaisia verkkoyhteyksiä on jo usealla kymmenellä rautatieasemalla, kaupunkien keskustoissa sekä hotelleissa.

Voit katsoa Grand Tour of Switzerland -videon täältä.