tammikuu 24, 2018

Matkamessut 2018 oli menestys

Matkamessut 2018 oli menestys

Yhdistyksemme osallistui perinteisesti matkamessuille 18.–21.1.  Osastollamme kävi runsaasti aidosti Sveitsistä kiinnostuneita messuvieraita. Heitä kiinnostivat erityisesti Alppijunat, vaellusmatkat ja majoittuminen Sveitsissä. Saimme myös uusia jäseniä.

Sveitsin suurlähettiläs Heinrich Maurer oli tilannut meille pyyntömme mukaisesti valtavan määrän Sveitsiä koskevia esitteitä. Koskaan aikaisemmin meillä ei ole ollut niin paljon jaettavaa aineistoa kuin nyt. Niiden avulla pystyimme vielä sunnuntaina antamaan tietoa Sveitsistä. Miltei kaikki jaettiin. Suuret kiitoksemme suurlähetystölle!

Matkoja harkitsevat haluavat myös painettua materiaalia. Sitä on helpompi lukea kuin etsiä tietoa internetistä.

Osastollamme oli päivystämässä 16 työhönsä motivoitunutta ja asiantuntevaa yhdistyksemme jäsentä. He pystyivät hyvin vastaamaan kysymyksiin.  Heidän ansiosta toimintamme oli menestyksellistä. Heille parhaat kiitoksemme!

Edustajainkokous
Lauantaina järjestimme messukeskuksessa perinteisen edustajainkokouksen klo 08.30–13.00. Siihen osallistuivat paikallisosastojen edustajat ja hallituksemme. Tilaisuudessa käsiteltiin vuoden 2018 toimintasuunnitelmat ja keskusteltiin niistä.

Tilaisuuden lopussa tuli suurlähettiläs Heinrich Maurer puolisonsa ja Päivi Laihisen kanssa tilaisuuteen. Suurlähettiläs kertoi Sveitsin ajankohtaisista asioista. Tämän jälkeen suurlähetystö tarjosi kokouksen osallistujille aperitiivin, mihin liittyi vilkas keskustelu.

Kiitokset kaikille osallistujille!

 Suurlähettiläs Heinrich Maurer kertoi Sveitsin ajankohtaisista asioista


Suurlähettiläs Heinrich Maurer kertoi Sveitsin ajankohtaisista asioista

 

 Suurlähetystön tarjoaman aperitiivin aikana keskusteltiin vikkaasti


Suurlähetystön tarjoaman aperitiivin aikana keskusteltiin vikkaasti

05_Edustajainkokous