17 huhtikuun, 2019

2.4. Vuosikokouksen 2019 päätöksiä

2.4. Vuosikokouksen 2019 päätöksiä

Sveitsin Ystävät Suomessa ry:n vuosikokous 2019 on pidetty. Vuoden 2018 tilit ja kertomukset hyväksyttiin yksimielisesti samoin kuin kuluvan vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodeksi eteenpäin valittiin edelleen Veli-Pekka Tihlman, joka valittiin myös kahdeksi vuodeksi eteenpäin hallituksen jäseneksi yhdessä Harri Mäntysen, Jyrki Saulon ja Esko Vaahtolammen kanssa, jotka niin ikään olivat erovuorossa. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Elina Aalto. Hallituksen täydentävät Seppo Haario, Leena Jokiranta, Elias Oikarinen ja Jari Toivonen, jotka ovat erovuorossa 2020.

Neuvottelukunnan jäsenistä erovuorossa olleet Pentti Airio, Maria Oesch-Feldt, Seppo Rahkonen, Ben Söderlund ja Pekka Virolainen valittiin uudelleen kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Entinen neuvottelukunnan puheenjohtaja Hannu Luotola oli pyytänyt eroa, mikä hänelle myös myönnettiin. Neuvottelukunnan täydentävät vuonna 2020 erovuorossa olevat Keijo Kaivanto, Christian Kläusler, Robert Mattson, Klaus Oesch, Alpo Rusi, Ulf Silfverberg, Vesa Valtonen ja Kari Vitie. Neuvottelukunta järjestäytyy sisäisesti.

Stipendijaokseen valittiin Seppo Haario (puh.joht.), Eva Paananen, Esa Penttinen, Jyrki Saulo, Elina Seppälä ja Päivi Vetsch (kaikki entisiä jäseniä). Outi Hallamaa oli pyytänyt eroa, mikä hänelle myös myönnettiin.

Tilintarkastajana jatkaa KHT Ilari Hakala, PWC ja varatilintarkastajana PWC-tilintarkastusyhteisö, sekä toiminnantarkastajana edelleen Eeva Saja ja varalla Pekka Virolainen.

Vuoden 2020 jäsenmaksut pysyvät kokouksen päätöksen mukaisesti ennallaan. Henkilöjäsenet maksavat 20 euroa, perhejäsenet 30 euroa ja yhteisöjäsenet 100 euroa.

Kokouksen päätteeksi yhdistyksen jäsenet kiittivät Hannu Luotolaa monivuotisesta panoksestaan avaintehtävissä niin yhdistyksen hallituksessa kuin neuvottelukunnassa samoin kuin Outi Hallamaata stipendijaoksessa tehdystä työstä.