Tapaaminen Winterthurissa

heinäkuu 28, 2014, Mia Lanz

Sanna Heikintalo työskentelee valokuvaajana Winterthurissa ja jakaa SVFF (Suomen Ystävät Sveitsissä) -yhdistyksen Zürichin paikallisosaston puheenjohtajuuden Özkan Kayan kanssa.

Sanna Heikintalo ja Sveitsin Ystävät Suomessa ry:n toiminnanjohtaja Mia Lanz tapasivat 24.6.2014 kesäisessä Winterthurissa keskustelemaan sisaryhdistysten yhteistyönäkymistä ja tiedotuksesta. Kumpikin seura on aktivoitunut tiedottamaan yhdistyksen tapahtumista sosiaalisessa mediassa, ja kuten SYS on jo tehnyt, myös SVFF on uudistamassa kotisivujaan. Tiedotus on myös yhtenä aiheena lokakuussa pidettävässä SVFF-syyskokouksessa Thunerseellä.

Sanna Heikintalo on työskennellyt valokuvaajana 13 vuotta, viimeiset kuusi vuotta yksityisyrittäjänä Sveitsissä. Toimenkuva on monenkirjava: journalistia toimeksiantoja, kuvauksia asiakas- ja jäsenlehdille, yritysasiakkaille, yhdistyksille ja yksityisille. Sanna järjestää myös valokuvauskursseja aloitteleville harrastajille ja avustaa paikallista kulttuurilehteä kuvatoimittajana.

„Kuusi vuotta sitten Winterthuriin muuttaessani aloitin kaiken lähes alusta. Tuttavia, ammattilaisten verkostoja, asiakkaita, tai edes yhteistä kieltä kuvattavien kanssa ei ollut. Saksanopettajani kirjoitti minulle lopulta listan lauseita, joilla pystyin ohjaamaan kuvattavia henkilöitä edes auttavasti. Yhteinen kieli on monessa tilanteessa vähintään yhtä tärkeä työväline kuin kamera“, Sanna kertoo.

Vapaa-aikanaan yhdistysaktiivi lähtee mielelläni vuorille patikoimaan ja nauttimaan jylhästä maisemasta ja tunteesta, että huipulle voi päästä omin jaloin!

Sanna Heikintalon internet-sivustolle pääset tästä

SVFF:n saksankieliset sivut

Sanna Heikintalo

Sanna Heikintalo